Vardagsbeslut

Jag är inte den som skolkar, har aldrig varit och kommer aldrig att bli. Men nu är det ju så att jag bestämt mig för att detta sista år på veterinärlinjen ska jag lyssna på mig själv och min kropp - ta hand om mig bättre helt enkelt och ha ett liv utanför skolan!
 
Den här kursen är som sagt väldigt långtråkig (tyvärr, eftersom kunskapen är viktig), och jag har känt att vissa föreläsningar inte har gett lika mycket som de har tagit från mig. Så imorse bestämde jag mig för att jag inte ska gå på de föreläsningar som hålls av en viss lärare, om epizootisjukdomarna. Istället ska jag vara hemma och passa på att träna med hunden medan det är ljust ute. Sen kan jag dricka te i soffan och läsa på om sjukdomarna i kompendiumet jag har köpt! Alla andra föreläsningar kommer jag såklart gå på som vanligt..  
 
Precis detta gjorde jag idag! Var på skolan fram till lunch, sen cyklade jag hem och åt lunch, pluggade ett par timmar och begav mig sen ut på årets första löprunda! Skidåkningen har verkligen gjort skillnad i kroppen, jag sprang 5 kilometer utan några problem, trots att det var så länge sen sist! Så målet att orka springa en mil känns inte lika långt borta nu faktiskt ;) Efter löpningen duschade jag, lagade mat och diskade innan älskling kom hem, sen har jag pluggat resten av kvällen medan T har varit duktig och tvättat en massa kläder.
 
Imorgon ska T på magnetundersökning, han har haft lock för ena örat i över ett år vilket såklart är väldigt jobbigt. Han har varit hos en specialist som har skrivit remiss till Enköpings lasarett, så nu ska han dit och se om de kan hitta någon orsak till problemet. Förmodligen beror det på att han spänner nackmusklerna på något konstigt sätt i jobbet, men det känns bra att de vill utesluta andra orsaker.. Hoppas allt går bra för honom!
 
Gammal bild på älsklingen min..
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0