Men vad?!

Klockan är inte ens 12 och jag har torkat upp hundkräk två gånger redan. Vad är det med dig, Hund?! (brukar kalla honom "Hund" när han inte ligger bra till hos mig)

Varför gör han det när bara JAG är hemma? Varför inte på kvällen när T har kommit hem från jobbet? Varför kan inte han få städa efter vår hund, och må dåligt? Okej, det där var kanske inte så snällt. Käre T är något mer känslig för äckliga saker än vad jag är. Så det är kanske till det bästa att bara jag är hemma ändå..

Fast ärligt talat så saknar jag den tid då vi båda jobbade/gick i skolan oregelbundna tider. T jobbade skift och jag jobbade när jag kände för det. Skola typ tre timmar i veckan. Vi kunde gå promenader, åka och fika, gå i affärer på dagarna osv. Numera gör vi mest ingenting. För vem har egentligen lust att sticka näsan utanför dörren när det stormar, är iskallt och grått ute? Ett väder som tydligen ska hålla i sig över helgen, och sen till veckan kompletteras ytterligare med regn, enligt tv 4:s vädergubbe imorse. Jippi.

Numera kommer vi hem sent båda två, äter middag och orkar sedan inget mera. Eller ja, T är iofs mycket duktig och springer var eller varannan kväll, men så mycket mer än så blir det inte. Förutom lite hundträning då. Som just nu ligger på is eftersom vi har anmält oss på lydnadstävling i helgen och försöker vila hunden i form. Wish us luck!

Nä, nu ska jag väl fortsätta med tentaplugget. Iaf nånting positivt med att man håller sig inomhus - det går inte att undvika alla handouts från våra föreläsningar som ligger utspridda i lägenheten. Sådeså!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0