Socialisering

Det är inte ovanligt när det gäller vårt lilla gäng här i Uppsala, att det går ett par månader utan att vi ses allihopa samtidigt. Sedan när vi väl ses, ser vi till att boka in fler dejter, och på så vis blir det en period av intensiv socialisering istället! En sådan period är vi inne i just nu :)
 
I söndags var vi sju personer som träffades på stan för att äta brunch tillsammans på Güntherska hovkonditoriet (ett av Uppsalas bästa caféer som jag har skrivit om tidigare), deras surdegsbröd med lyxiga fyllningar är bara sååå goda! I söndags smakade jag ett rostat bröd med chevre, aprikosröra, nötter och ruccola, supergott om än lite för sött för min smak på grund av all honung :p Mini-toscapajerna vi åt till efterrätt, med massor av frön och nötter, var dock helt i min smak, det vill säga lagom sött :)
 
Det var strålande sol ute, och tillräckligt varmt för att sitta på uteserveringen och bara njuta av våren. Så härligt! Och roligt att träffa alla kompisar som går andra block än mig, vi ses ju inte i skolan längre.. Efter ett par timmar av gott fika och trevligt sällskap, bröt vi upp och begav oss ut på stan istället. Jag & T letade efter kläder till bröllopet vi ska på i början på juni, det gick bra för honom men sämre för mig, insåg att jag får vänta ett tag till innan affärerna har fyllt på med riktiga sommarklänningar ;)
 
I måndags var det så dags för nästa samkväm, vi var allihopa bjudna hem till J & J på födelsedagskalas! Vi fick middag och tårta, samt underhållning i form av fyra barn som röjde runt i lägenheten ;) Tolv vuxna och fyra barn i liten lägenhet ger helt klart ett trevligt och nära umgänge! På torsdag ska vi ses igen, då blire tacokväll (alternativt grillning beroende på väder) hemma hos någon som bor nära skolan. Till sist har vi bjudit hem L & E på middag här på lördag, ett trevligt sätt att avsluta en intensiv vecka av socialisering! :) Tyvärr har jag inte haft med mig kameran, och inte tagit några mobilbilder, jag ska försöka bättra mig till resten av veckan ;)
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0