Socialisera

Söndagen gick i de trevliga pratstundernas tecken! Vi började dagen med sovmorgon, sen hann jag plugga en stund innan det var dags att bege sig ut mot T:s arbetsledares gård. Jag hade ju inte varit där sen innan sommaren, så det var ett trevligt återseende!
 
Förutom fika och en massa prat, passade jag såklart på att mysa med alla djuren. Det finns ju en hel del innevånare på den gården! :) Ett kärt återseende var med fina Jenniferhästen, som kom fram och gosade en stund. Har saknat att rida! Samtidigt vet jag ju att skolan alltid måste gå först - jag har väldigt svårt att förlora alla de timmarna som går åt när man ska rida från pluggkontot. Sånt är livet som veterinärstudent (med hund och sambo i varje fall)!
 
Väl hemma igen passade vi på att städa lägenheten, duscha hunden och laga mat innan det var dags för att åka iväg till nästa trevliga ställe. Vi hälsade nämligen på en annan av T:s jobbarkompisar som just fått bebis. Mysigt! De bjöd på fika och som vanligt när vi umgås med det paret flög timmarna iväg samtidigt som livet förlängdes bra mycket av alla glada skratt. Och så fick både jag och T gosa med den nya lilla bebisen. Underbart!
 
Ska försöka leva på den härliga gårdagen under den här veckan, då jag ser ut att måsta kämpa mot en förlamande trötthet som har intagit min kropp. Usch vad jobbigt allt känns när man är sådär trött! :/ Och så har jag ångest över det praktiska provet som kan attackera mig när som helst... Blä!
 
 

Kommentarer
Postat av: mormor Ulla

Hej.
Babyn ser ut att passa perfekt i den mannens famn,hm.

Svar: Ja eller hur!! Jag tyckte det såg väldigt sött ut ;)
ofiie.blogg.se

2012-09-25 @ 10:26:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0