I hästkläder på golfklubben

I veckan när jag var i Stockholm med hästambulansen på tandkollar, skulle vi åka in och äta lunch på en fin golfklubb tillsammans med stallchefen, veterinären och djurvårdaren. Jag och mina kursare var väldigt skeptiska till om vi ens skulle bli insläppta (iförda lagom smutsiga hästkläder med stallukt), än mindre om vi skulle få äta vår medhavda lunch tillsammans med de andra som skulle köpa lunch..

Snälle veterinären gick dock helt oblygt fram till personalen och frågade om det gick bra att vi åt vår lunch på uteserveringen - och det skulle visst gå bra! Sagt och gjort så satte vi oss i solen ute vid borden med utsikt över golfbanan. Medan vi äter hör vi hur sprinklerna går igång på gräsmattan bakom oss. Vi skojar friskt om hur det skulle vara om de skulle vända runt mot uteserveringen.

Döm om vår förvåning när vi helt plötsligt blev nedduschade med vattnet från två sprinklers!! Blöta kläder och blöt mat blev resultatet. Skämtet om att de skulle duscha oss för att vi luktade och var smutsiga fick då en helt ny mening. Särskilt när personalen kom ut först långt senare (efter att vi själva fått flytta stolarna till den andra sidan av byggnaden), inte för att be om ursäkt, utan för att fråga ifall någon av oss behövde en handduk.....

En minnesvärd dag blev det hursomhelst, med sprinklers och allt! ;) 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0