Påsken del 3

Under söndagen, det vill säga påskdagen, gick det mesta (utom vädret) emot oss. På grund av problem att ställa på en av skotrarna ville vi inte stöta på polisen. Men Hemavan och påsk betyder massvis av poliser ute på skoterspåret. Så jag och T körde i förväg, och självklart stod dem där. Vi fick helt enkelt vända om och åka iväg till en mindre trafikerad led.

För att göra en lång historia kort hamnade vi långt från alla fjäll, med trasig skoter och trasig pulka. Det var bara att gräva sig en ny grop en bit från leden och göra det bästa av situationen. Skotern och pulkan fick hämtas senare med släpvagn. Två upptäckter gjorde dock dagen lite ljusare: T hittade en finfin spade och vi fick veta att Epoxy även älskar att dra på snön. Den där hunden kan allt! ;)




Kvällen ägnades åt sällskapsspel för min del, älskling och pappa stod ute och skruvade. Senare var det riktigt mycket norrsken ute, som jag & lillebror beundrade. Försökte förgäves ta kort på det, men kameran ville inte kännas vid att det fanns något motiv. Usch vad irriterande!

Nästa dag åkte vi till Yttervik, mer om det kommer senare :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0