Påsken del 2

Påskaftonens morgon hängavs åt intensivt packande av skotrar med tillhörande pulka. Vi drog iväg mot masten i Hemavan, till ett ställe där jag och T fikat på vid tidigare fjällsemestrar. Perfekt ställe som ligger i lä och har massor av naturliga lekställen för skoterfantaster som oss ;)

På kvällen kom P på besök och joinade oss på middag. Efter marängsviss till efterrätt åkte de båda iväg till Rönäs. De tyckte det var konstigt att ingen hade kört rätt över Tängvattnet, så de tänkte vara de första och smartaste som gjorde det. Skrattar bäst som skrattar sist - det var massor med vatten på sjön så skotrarna gick TUNGT. Nåja, tur att de tog sig över iaf :)

På väg upp till fjället

Vår grop omgiven av otroligt vackra omgivningar

L, M och hunden skyndar sig upp för att beundra utsikten

T ville bara leka med sin nya skoter såklart

Jag och lillebror körde upp till masten



Mer om påsken kommer, var så säkra ;)

Kommentarer
Postat av: Malin

haha de tror du va, vi gick faktisk upp dit för att ta bilder ;) snygga bilder från din system annars, skicka mig dom gärna!

2010-04-14 @ 15:30:56
Postat av: Sofie

Malin <- Det är väl ändå samma sak, ifall ni inte beundrade utsikten skulle ni ju inte ta kort på den. Dessutom sa du efteråt att det var jättefin utsikt! Nja, jag har 400 bilder från påsken så det blir för jobbigt att skicka dom :p Du får komma hit nån gång och plocka över dom du vill ha på ett usbminne istället ;)

2010-04-14 @ 17:33:08
URL: http://ofiie.blogg.se/
Postat av: Malin

okej men vi skyndade inte, vi pulsade fram :D

2010-04-16 @ 01:14:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0