Påsken del 1

Jag, M och T åkte från Uppsala på skärtorsdagen efter lunch. Syrran hade varit så snäll och städat lägenheten under morgonen - tack för det! Resan började bra, men vi hamnade i en bilkö som försenade alltihop. Så middagen fick intas i bilen för att spara lite tid :)



Vi kom fram vid nio på kvällen. Stannade till en snabbis hos T:s föräldrar, packade våra hjälmar och skoterkläder, och sen vidare hem till byn och min familj. Härligt att träffas igen! Satt uppe och pratade ett tag innan det var dags att krypa isäng, för första gången sedan minsta lillasystern tog över mitt rum. Det var inte så farligt faktiskt ;)

Fredagmorgon bar det iväg till Hemavan! Alla var glada :)



I stugan fick vi börja packa in alla grejor och elda i kaminen. Pappa & T skulle såklart köra skoter, de var tvungna att "trampa upp spåren" sa dem. Jag tror snarare att de var väldigt sugna på att köra ;) Föret runt stugan var dock inget vidare, över en meter lössnö gjorde att de fastnade precis hela tiden :p




Då vädret inte heller var så tillfredsställande, bestämde vi oss för att grilla utanför stugan istället för att åka upp på fjället. Fin utsikt hade vi ju hursomhelst! På kvällen hade vi mys tillsammans i soffan, med gotta och sällskapsspel. Så här kul hade vi då! :)



Det var den första dagen på påsklovet. Stay tuned, snart kommer fortsättningen ;)


Kommentarer
Postat av: Linnea

Är det du på bilden i baksätet eller är det Lovisa? Riktigt likt dig men ändå väldigt olikt :P hehe... :)

2010-04-13 @ 19:17:22
URL: http://lifiwestberg.blogg.se/
Postat av: Inger

Vilka fina bilder. Hoppas du får igång telefonen snart.

2010-04-13 @ 19:20:08
Postat av: Sofie

Linnea <- HAHA! Visst är vi lika?! Men det är Lollo.. Hon har vuxit upp så snabbt ;)



Inger <- Ett nytt simkort är på väg :)

2010-04-13 @ 21:31:29
URL: http://ofiie.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0