Äntligen helg!

Så skönt, nu är jag ledig på riktigt! För jag har varit duktig och skrivit tenta imorse, som för övrigt gick oväntat bra då lärarna varit väldigt lata och i princip kopierat förra årets tenta. Vilken jag läste på igår! :D Kom hem och gick långprommis med hunden efter den vackra Gula Stigen som slingrar sig genom hela Uppsala. Sedan diskade jag undan och städade hela lägenheten, vill ju inte behöva må dåligt över sånt i helgen. Nu väntar jag bara på älskling som stannade kvar på jobbet för att fixa lillebrors bil inför besiktningen. Börjar vara hungrig så jag hoppas han kommer snart! Efter middagen ska vi åka och handla, han har ju fått lön idag! Och även jag har fått hela 1800 kr i lön för de två dagarna jag jobbade på jullovet!! Huur bra som helst, det var de verkligen värt!

Kanske ska börja se första säsongen av Gossip Girl ikväll, fick hem den förra veckan men har varit otroligt återhållssam och inte sett ett enda :) Men nu kan jag titta utan dåligt samvete..

Trevlig helg!

Kommentarer
Postat av: syster

Ha ha, första säsongen, och jag som har tittat klart på alla avsnitt som finns! antingen har du tok för lite fritid eller så är det jag som har inget liv.. ;)

2009-01-30 @ 15:41:39
Postat av: Sofie

Hmm njae det är nog jag som har för dåligt samvete för sånt, man kan ju ALLTID plugga mer! Om jag ska va ärlig har jag inte sett något avsnitt än :p

2009-01-30 @ 15:55:56
URL: http://ofiie.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0