Helgen i bilder


Här kommer de utlovade bilderna från helgen, då min älskade lillasyster hälsade på. Så kul!! :)

Torsdagen
- syrran var hundvakt på dagen och på kvällen var vi på agilityträning. Var dock för mörkt för att fota :p

Fredagen
- vi gjorde stan på dagen med lunch tillsammans, och tog en titt på inspelningsplatsen för Hollywoodversionen av Flickan som lekte med elden. På kvällen åkte vi ut på gården, jag & K red och syrran fotade :)

Lördagen - spenderades hos moster och farbror i deras nya hus, hur mysigt som helst! :) Äppelplockning, äta gott och promenera i skogen..TACK allihopa för en riktigt mysig helg!!


Fint besök

Igår hämtade jag upp äldsta lillasystern på busstationen här i Uppsala. Hon ska stanna ända till på söndag och det ska bli så mysigt! :D

Trots att jag fick veta bara för någon dag sedan att hon skulle komma, hann jag snabbt planera en massa grejor :) Fast de ska ni veta, att kära systern är ganska nöjd bara att få umgås :) Men så är jag ledig hela dagen imorgon, och då blir det en sväng på favoritbutiken. Yay!

Blir också lite hundträning, förhoppningsvis en tripp ut till gården, och så ska vi hälsa på släkten. Brunch på söndag med K och hennes syster som avslutning, det blir en bra helg! :) Kameran hänger med så bilder kommer senare..

Innehållsrik helg


Må väl uppdatera igen efter påtryckning ;)

Har haft en ledig helg efter hemtentan i fredags. Skönt! Passade på att fylla helgen med en massa aktiviteter, perfekt att ägna sig åt när man har någon energi kvar och inget plugg :)

Så i fredagskväll åkte vi iväg och la spår åt hunden. Lördagmorgon gick vi upp tidigt och tog in det. Vi har upptäckt att Epoxy mer går på människospåret än blodspåret, vilket ju inte är så bra. Nu hade vi preppat genom att gå en massa runtom spåret. Han blev ganska förvirrad. Det är bara att ta ett kliv tillbaka och få honom att förstå grunden. Jaja, sådär är det ibland!

 

Efter spårningen gav vi oss iväg ut till gården för att rida. Denna gång red jag med S. Det började regna lagom till att vi gick ut på banan och regnade under hela tiden. Men vi härdade ut, och J gick bara fint! Det går framåt med den tjuriga damen, blir nog häst av henne också nån gång ;)

Lördagkväll ägnade vi oss åt något så roligt som att tvätta :p Är ju nästan omöjligt att få tvättid på rimlig tid! Men T köpte ost och kex, så vi hade väldigt mysigt ändå mellan tvättarna :)

Söndag morgon var det upp tidigt igen, denna gång för att gå på kyrkan. Väldigt bra! Efteråt begav vi oss till röstlokalen och gjorde vår plikt för samhället. Därefter blev det veckohandling, jag har börjat laga GI-mat för att prova hur det funkar. Det är tur att matsortimentet är stort, då jag försöker köpa ekologiskt, vegetariskt och nu också med lågt GI. Men det verkar inte vara några bekymmer att hitta bra alternativ! Fördelen med att bo i en stad helt klart :)

Idag började Farmakologi och Toxikologikursen. Första tentan är i november, så det känns rätt bra. Schemat är luftigare än vanligt dessutom, känner mig ganska peppad på att läsa den tjocka farmakologiboken faktiskt! Det ska kännas att man läser till veterinär :p

 


På hästryggen

Idag var jag och K ute på gården och red för första gången efter sommaren. Allt gick över förväntan, förutom att hästen vi lämnade kvar i hagen lyckades krypa under stängslet och springa efter oss, men det var en annan historia :)

Jennifer var superfin att rida! Från början var hon på väg att krångla, men sansade sig och därefter skötte hon sig fantastiskt bra. Jättekul att hon kom ihåg det jag lärde henne för tre månader sedan! Hoppas att jag kan ta mig dit och rida lite oftare nu, när jag har både K och L, plus kanske A som kan rida med mig. Samt S som gärna rider med mig om hon är hemma :)

Imorgonbitti ska jag baka tårta. För det är visst en speciell person som fyller hela 25 år :D


Weekend

Då var det helg igen! Härligt, denna vecka har också gått snabbt. Igårkväll var jag ute på gården för första gången efter sommarlovet. Mysigt att vara tillbaka, jag kände mig verkligen välkomnad av både människor och djur. Hästarna kom springande med svansen i vädret, hela högen. Sötnosar!

Imorgon ska vi ut dit igen, och då blir det förhoppningsvis första ridturen också. Ska bli väldigt spännande med tanke på att kära J inte blivit riden på hela sommaren. Fullt ös! :) Känns bra att K ville följa med ut, hon kanske kan få pli på bushästen :p

På söndag händer något alldeles särskilt men det är hemligt än så länge så det får ni veta mer om senare! :D


Nedvarvning

Det har lugnat ned sig en skvätt nu när nollningen är över. En riktigt rolig vecka har det varit, jag hoppas och tror att de nya amöborna tycker detsamma!

Jag älskar att öppna min nya kalender, se alla lediga kvällar och helger som bara väntar på att fyllas med roliga aktiviteter. Igårkväll var vi på Brukshundklubben och tränade en stund, och vilken otroligt peppad hund vi hade! Kanske ändå att det kan bli lite lydnad? :)

Ska bli spännande att se vad vi hinner med i höst i hundträningsväg.. Ikväll ska vi lägga blodspår i varje fall! Nästa vecka ska vi till Stockholm och gå viltspårprov. Hoppas, hoppas att han går sådär bra som han kan!


Det blir gamla bilder nu ett tag eftersom jag lyckats glömma kameraladdaren hemma hos mamma och pappa. Men den kommer på posten förhoppningsvis snart :)

RSS 2.0