Galet

Hunden var så knäpp igår att jag kände att det var bäst att ta cykeln för att hinna med honom nästa gång det var dags att gå ut. Hjälp, vad det gick undan! Cyklade åtta kilometer med honom, och han bröt inte av till trav en gång (förutom när jag inte orkade). Hade blodsmak i munnen när vi var halvvägs, och jag hann INTE med honom i uppförssbackarna! Han sprang som om han hade eld i baken. Hujedamej. Och inte verkade han trött heller när vi kom in.

Nu på morgonen märkte man ändå att han fått ur sig en massa energi. När jag klev upp klockan sju ville han inte riktigt vakna. Iofs har vi ju haft sovmorgon nu ett antal dagar. När jag kom in från morgonpromenaden gick han och la sig igen! Det har inte hänt på väldigt länge. Pjuh, blir nog en bra hemresa ändå :)

Näe, dags att cykla iväg till BMC för vårt gruppmöte. Framåt lunch lär vi vara klara, ska skynda mig hem och promenera lite till, sen kommer älskling hem. Då ska vi bara packa bilen och åka. Norrland, here I come! ;)


Hemma!

Jämmer och elände

Typiskt att det ska hända en massa dåliga grejor såhär just innan vi ska åka hem!

Snöskotern krånglar, T hittade nån fjäder som lossnat i variatorn eller hur det var, och så gick styrstålen av när han skulle lasta skotern. Bmw:n fick kabelbrand när han provkörde. Passaten går dåligt på vägen så T skulle byta däck till en ny uppsättning som han aldrig använt, men då visade det sig att ett av däcken var så pass skadat att han inte tordes pumpa det.

Så T har varit borta hela veckan, inte kommit hem förrän efter tio och bara gått isäng utan att ens äta. Jag försöker fixa allting härhemma, samtidigt som den kärlekskranka vovven går runt och piper och går mig på nerverna. Och igår fick T åka på sjukan till sin lillebror då han skadat sig under kvällens hockeymatch. Hemskt!

Imorse tänkte jag vara duktig och cykla med hunden för att bränna bort lite energi med förhoppningen att han skulle glömma alla tankar på Lady. Vad händer då, på den korta sträckan genom skogen när jag inte ser så långt framför mig - jo där mötte vi just Lady. Epoxy blev tokig såklart. SUCK! Motsatt effekt med andra ord. Tur iaf att vi åker hem imorgon, miljöombyte är aldrig fel..

Känner mig ändå ha rätt bra kontroll över läget. Cyklade förbi skolan imorse och lämnade igen några biblioteksböcker. Passade på att skriva ut mina gruppmedlemmars kandidatarbeten. Så nu har jag hunnit förbereda mig inför skrivgruppsträffen imorgonbitti.

Packningen börjar ta form, bara hundens grejor, kameraväskan och necessären kvar. Måste dock städa lite härhemma i eftermiddag. Och duscha. Ikväll ska jag iväg och handla, så dumt att få en storköpsrabatt från mataffären precis innan vi ska åka, men jag ska köpa lite torrvaror. Men sedan är jag nog ganska färdig. Det löser sig nog! Dessutom har jag kommit igång bra med min auskultationsrapport också. Kommer nog bli lite ledig tid framöver. Det lönar sig att slita ibland! :)


Bjuder på en bild på två fina pojkar som följer med mig hemåt imorgon ;)


Vissa dagar..

..saknar jag min one and only lillebror väldigt mycket!


Kärlekskrank

Epoxy har det inte lätt just nu. Vi har inte träffat Lady på ett tag då hon har börjat löpa. Imorse möttes vi på gångvägen som hastigast, men nog hann Epoxy märka vad som var i görningen. Det gick bra att gå därifrån, men utanför ingången till huset stannade han och vägrade gå. Jag fick dra in honom! Nu vandrar han runt som en osalig ande i lägenheten, mellan fönstret och dörren. Nåja, till sist kommer han nog tröttna..

Det går framåt med kandidatarbetet, det börjar närma sig maxgränsen på 5000 ord så snart blir det att börja kapa. Först ska jag dock skriva färdigt allt, för att kunna bedöma vad som är viktigast att ha med.. Hoppas jag känner mig hyfsat nöjd innan jag åker hem iaf, så jag kan koncentrera mig på annat då ;)

Alla här i Uppsala klagar på kylan, men jag trivs fullt ut! Tycker det är fantastiskt när det är minusgrader så att det biter i kinderna, samtidigt som solen skiner och värmer en del. Har inte ens varit särskilt blåsigt tycker jag. Och bara man klär sig ordentligt och går snabbt blir man ändå svettig. I hemtrakterna har ju temperaturen legat runt -25 till -30 grader, det kan man kalla kyla! Ändå är mormor ute och går varje dag, hon är duktig hon. Tänk på det nästa gång ni klagar! :p

Jag älskar verkligen vårvintern!! Förutom det fina vädret är det mycket bra att se på teve. Jag säger bara skidor! Helgens bravader var inte dåliga heller, med pallplats för Kalla och seger för Jönsson och Richardsson så här några dagar innan VM börjar. Och så VM-avslutet med slalomsilver för Byggmark. Jag & T stod framför tv:n och hejade!

Nej, dags att gå tillbaka till skrivandet. Innan dess ska jag dock bjuda på en riktigt bra låt från min lillebrors band. De är så duktiga, och jag längtar hem ännu mer av att lyssna.. På fredag åker vi!! :DPå gång

Det fungerar bra att vara utan internet för min del, om man ser till hur mycket grejor jag har hunnit med under dessa veckor:
  • 3000 ord skrivna på kandidatarbetet
  • Bokat hemresa
  • Lägenheten städad & fin
  • Hållit efter disken
  • Lagat en massa kläder
  • Bokat klipptid
  • Kollat genom en massa papper
  • Betalat räkningar
  • Provlagat nya maträtter
  • Promenerat hunden 2-3 timmar varje dag
Ja ni ser ju. Riktigt effektiv känner jag mig. Annars så längtar jag massor tills jag ska åka hem och träffa familj, släkt och vänner. Vecka nio och tio blir jag hemma. Hör av er om ni vill träffas ;)

Nu ska jag nog dra ut nätverkskabeln igen och skriva lite mastcell :p


Gänget jag saknar allra mest - min familj såklart :)

Snabbis

Ville bara säga att min frånvaro beror på att Internet varit knasigt i över en vecka. Först nu har jag insett vad felet beror på.. Så snart ska jag nog vara igång igen. Hursomhelst har jag inte riktigt tid att skriva något mer just nu, men allt är bra iaf!! :)

RSS 2.0