Innehållsrik helg


Må väl uppdatera igen efter påtryckning ;)

Har haft en ledig helg efter hemtentan i fredags. Skönt! Passade på att fylla helgen med en massa aktiviteter, perfekt att ägna sig åt när man har någon energi kvar och inget plugg :)

Så i fredagskväll åkte vi iväg och la spår åt hunden. Lördagmorgon gick vi upp tidigt och tog in det. Vi har upptäckt att Epoxy mer går på människospåret än blodspåret, vilket ju inte är så bra. Nu hade vi preppat genom att gå en massa runtom spåret. Han blev ganska förvirrad. Det är bara att ta ett kliv tillbaka och få honom att förstå grunden. Jaja, sådär är det ibland!

 

Efter spårningen gav vi oss iväg ut till gården för att rida. Denna gång red jag med S. Det började regna lagom till att vi gick ut på banan och regnade under hela tiden. Men vi härdade ut, och J gick bara fint! Det går framåt med den tjuriga damen, blir nog häst av henne också nån gång ;)

Lördagkväll ägnade vi oss åt något så roligt som att tvätta :p Är ju nästan omöjligt att få tvättid på rimlig tid! Men T köpte ost och kex, så vi hade väldigt mysigt ändå mellan tvättarna :)

Söndag morgon var det upp tidigt igen, denna gång för att gå på kyrkan. Väldigt bra! Efteråt begav vi oss till röstlokalen och gjorde vår plikt för samhället. Därefter blev det veckohandling, jag har börjat laga GI-mat för att prova hur det funkar. Det är tur att matsortimentet är stort, då jag försöker köpa ekologiskt, vegetariskt och nu också med lågt GI. Men det verkar inte vara några bekymmer att hitta bra alternativ! Fördelen med att bo i en stad helt klart :)

Idag började Farmakologi och Toxikologikursen. Första tentan är i november, så det känns rätt bra. Schemat är luftigare än vanligt dessutom, känner mig ganska peppad på att läsa den tjocka farmakologiboken faktiskt! Det ska kännas att man läser till veterinär :p

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0