Livet som vet stud

Trött tjej på andra sidan skärmen här. Blir svårare att vakna för varje dag! Tur att vi har långhelg nu snart iaf.. Har dock en massa inplanerat under dessa dagar, fast inget har egentligen med något Valborgsfirande att göra. Känner mig inte alls sugen på att trängas med en massa folk i spöregn! Och så måste jag plugga..

- Fredagkväll blir jag ensam med hunden, älskling ska ut och äta på restaurang med jobbet. Jag ska plugga!

- På lördag ska vi på namnfest för grannarnas söta nya bebis. Och plugga övrig tid.

- Söndag har jag jour på hästkliniken hela dagen.

- Valborgsmässoafton spenderar jag med K på ambulansen. 

- 1 maj ska jag plugga! Men först ska jag ta en lång sovmorgon ;)
    

Ni ser ju, livet som veterinärstudent är ett evigt pluggande.. tur att jag gillar att läsa och skriva iaf.. 

Jag har ändå lyckats trycka in en hel del hundträning mellan jourande och pluggande. En tjej i min grupp och jag gör överenskommelser om att spåra varje vecka med hundarna, det gör att man alltid tar sig ut. Det har gått väldigt bra för oss båda faktiskt! Epoxy är fantastiskt peppad, det är så roligt att se honom gå in i sitt "spår-mode" så fort man bara tar fram spårväskan. Spelar ingen roll att hundar och leksaker flyger omkring runt honom, han vill bara spåra ;) Duktiga hund!

Ikväll var vi vid brukshundsklubben och la spår, och tränade agility med sheltietjejerna medan vi väntade på att spåren skulle ligga till sig. Trevligt sällskap men mindre trevligt väder. Det regnar! Och är väldigt lerigt. Tur att jag har en hund som inte bryr sig om sådant iaf ;) Epoxy var väldigt motiverad, slarvade dock med vinklarna och svischade förbi rakt fram - jag fick ta tillbaka honom i sista vinkeln då han var på väg rakt in i ett kärr :S Men det tar sig nog.. Mer spårning blire till veckan :D Och så börjar agilityträningarna på onsdag, perfekt eftersom vår onsdagssyssla (buggkursen) just har tagit slut. Buhu för det..:/

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0