Oväntat besök

Snart kommer två av T:s gamla klasskompisar hit! De hade följts åt till Göteborg för att hämta en bil och tänkte kika förbi på hemvägen. Trevligt värre! Slängde ihop en kladdkaka som håller på att bli färdig i ugnen just nu. Nånting bör man ju bjuda på när man får sånt fint besök :)

Annars så har jag haft en vääldigt lång dag i skolan idag. Den började klockan åtta imorse med en enklare föreläsning som handlade om de vanligaste hälsoproblemen hos våra produktionsdjur. Efter det hade vi gruppdiskussioner angående lantbrukspraktiken alla var tvungna att utföra före kursstarten. Väldigt intressant!

Diskussionerna fortsatte därefter i helklass. Jag är så fascinerad över hur alla i vår klass kan vara så duktiga på att föra fram sina kloka tankar, helt utan att klanka ned på andras åsikter. Smarta och sjyssta människor är de allihopa!

På lunchen fick jag alltså skynda mig cykla hem till hunden. Väl tillbaka hade vi våra första två föreläsningar i statistik. Faktiskt inte så farligt som jag hade trott, tvärtom ganska skönt med en så pass interaktiv föreläsning där vi fick försöka räkna under tiden. Skön omväxling motför de många och långa katedralsföreläsningarna vi haft hela året :p

Skoldagen avslutades genom att jag gick iväg till biblioteket på kliniken och hämtade ut statistikboken. Så nu kan jag komma ikapp med läsningen tills min egna bok kommer :) Skrev ut en massa artiklar sen som är till nästa kurs. Ska försöka vara duktig så länge jag orkar iaf!

Tyvärr känner jag mig hängig igen. Det kommer och går. Har ont i halsen och i kroppen, men det sistnämnda kan mycket väl bero på att jag fick nypa åt ordentligt runt Jennifer igår då hon fick för sig att hon skulle stegra varje gång hon kom nära staketet. Håhåjaja.

Fast jag måste ju skryta på henne ändå, för innan hon fick det där tokrycket gick hon hur fint som helst. Det är sådan otrolig skillnad på henne jämfört med när jag började rida henne! Som en ny häst :) Fast lite väl oberäknelig ibland :p


Jag är glad när jag får rida på finaste Jennifer'n ;)



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0