Glädjeyttringar

Fantastiskt kul att Björn Ferry tog OS-guldet i skidskytte igår!!

Jag kunde inte sitta stilla framför tv:n, det var ju SÅ spännande. Sedan var det svårt att förstå att han verkligen hade vunnit. Även älskling blev rätt chockad, han är lite av en pessimist nämligen :p Jag hade ett stort leende på läpparna resten av kvällen, och någon tår kom det också.

Tänk alla gånger han åkt förbi mig på sina rullskidor uppför Utsiktsbacken, där vi bodde innan vi flyttade hit till Uppsala. Soliga, varma dagar då jag var ute med hunden - och funderade på ifall han var riktigt klok. Samtidigt kunde jag inte undgå att beundra hans målmedvetenhet. Detta är något han har kämpat för mycket länge.

Grattis Björn till guldet! :D


Bildkälla


Annars så har jag försökt plugga på eftermiddagen, men det blev svårt när mörkret föll. Av någon anledning så går glödlamporna sönder varenda dag nämligen. Är lite less att byta jämt.. Vad kan det bero på?

Älskling jobbar över som vanligt, trots att han nästan lovat att vi skulle kunna åka ut på gården ikväll. Men ingen ridning blir det. Nåja, jag har fortfarande ont i kroppen sedan helgens ridtur, dessutom är det ju en till kommunbo som ska försöka ta medalj i OS ikväll, Anja alltså. Hoppas på det bästa!



Kommentarer
Postat av: Dessan

Jaa, visst var de kul att han tog guld :D

2010-02-18 @ 14:02:45
URL: http://deessant.blogg.se/
Postat av: Petter

Björn är mannen!

2010-03-03 @ 21:24:43
URL: http://pettersandstrom.com/blogg

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0